Кухня по поръчка 72 – Лукс на достъпна цена

Видео Кухня

Кухнята по Поръчка в Бяло и дърво е реализирана само от ПДЧ и MDF (ЕмДиЕф) плоскости, които са боядисани в бяло и фрезовани.  Ефектът на дърво е постигнат също чрез MDF плоскости.
На горното ниво има декоративни кантове, които запазват вертикалния растер.  В зоната над котлона има 2 ленти лед осветление. Плотът от технически камък е поставен от фирма-партньор като междинна стъпка, след което изграждането на кухнята е довършено допълнително с цел максимална прецизност. В зоната до хладилника има огледален шкаф, в който е скрита пералнята-сушилня.
Допълнителен модул в помещението е портмантото до входната врата, което е в същия дизайн и цвят като основната кухненска мебел. Зад огледалото е скрит шкаф, а долният бял модул за обувки е на колела, за да скрие сервизната зона за инсталацията за подово отопление. По този начин – при нужда модула може да се премести и да се обслужи тази зона.

Срокът за изпълнение на такъв тип кухня е 6 работни седмици.
Монтажът се извършва на етапи. Първият е поставяне на долния ред шкафове. След което , колеги от фирмата, която се занимава с плотове от технически камък, го поставя. След това сме отново ние: поставяме горния ред и всички останали елементи. Необходимо е да има синхрон в действията ни по отношение на размери и срокове, защото и дейностите и изделията са прецизни и това е задължително, за да се получи отличен резултат. Ние не правим компромис с качеството.

 

 

Снимки Кухня

 

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design20

Дизайнерска кухня от МДФ боя гланц и МДФ плоскости с дървен декор и видим и осезаем растер, пресъздаващ съвсем точно дърво.На долния ред отварянето е решено посредством зарязване на вратичките и челата, а на горния с пуш отваряне. LED осветлението придава уют, но и подчертава усещането за дърво.

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design24

Първи етап от монтажа е долния ред шкафове. След тяхното поставяне, идват колеги от фирма, която е специализирана в този вид кухненски плотове. Имаме пълен синхрон с тях по отношение на размери, време и начин на поставяне, защото изделията и действията са прецизни и това е задължително, за да се получи отличен резултат. Не бива да се прави компромис с качеството.

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design1

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design5 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design6

Уредите са вградени на места, удобни за ползване и същевременно са допълнение към дизайна в кухнята.

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design9

 

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design8

Видно е, че е използвано максимално съществуващото пространство, както в ширина, така и във височината на помещението. Горния ред шкафове са до тавана, изработени с дълбочината на електроуредите и създават впечатление за пълна завършеност.

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design14 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design16 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design17   Перфектна визия от всеки ъгъл.

 

 

 

 

 

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design21

Видимо е предимството на обзавеждане с мебели по поръчка. Цялото пространство е овладяно, без да е претрупано, използвано е максимално, но има и въздух. Цветовете, материалите и пропорциите са съчетани естетически и най-вече отговарящи на желанията и вижданията на клиентите.

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design23

Шкаф за обувки. Антрето е съвсем малко, този многофункционален шкаф има няколко функции: шкаф за обувки, огледало, скрит шкаф зад огледалото за дребни, но важни вещи и място за сервизната зона за подовото отопление. Той е в ансамбъл с кухнята, защото са в едно общо пространство. Изработен е на колела, за да е подвижен за инсталацията, но същевременно е изработен перфектно точен, с минимален луфт до стената, така че да е красиво за окото и същевременно функционален. И разбира се – за дизайн, показващ творческата натура на обитателите на дома.

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design19
Видео и фотография : Ralev.com .

Можете да направите вашето запитване за такава кухня през формата за коментари по-долу или чрез контактите, посочени в страницата.

 

 

Добави коментар или запитване

Можете да направите запитване чрез разширената форма за запитванe

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *