История

За по-пълно обслужване на клиентите и при тяхно желание фирмата извършва доставка със собствен транспорт и монтаж на изделията. В тези слуачи наш представител взима размери на място от обекта.
За производството на интериорни врати фирмената оранизация позволява както индивидуални по размери и цветове поръчки, така и възможност за серийно производство.

Работи се с професионални немски и италиански машини.
Използват се материали на водещи фирми в мебелоиндустрията: EGGER, Wodego, PFLEIDERER, Interspan, Тека, Ferrari, Hettich, Blanco, Franke и др.

За специфични обекти фирмата има възможност за работа с архитекти и дизайнери.
Съчетанието от всички тези фактори подчинено на професионално и инженерно организирано производство е гаранция за високото качество на изделията и удовлетвореност на клиентите.

 

Фирмата е изцяло ориентирана към изпълнение на индивидуални и нестандартни поръчки, подкрепени с безплатна консултация и професионални съвети и идеи. Организацията и позволява гъвкавост при производството на мебели. Всички проекти се разработват индивидуално за всеки клиент, използвайки не стандартизирани компютърни програми, а необятността на човешкото въображение, ум и натрупан опит на професионалисти. Затова и всяко изпълнение е различно и неповторимо, но винаги подчинено на качеството и на желанието на клиента.