Стара София

Blog, Reviews Оставете вашата бележка  

Красиво и стилно. Къща в стара София, реновирана и обновена е превърната в офис-сграда. Нашият принос е във вътрешния дизайн и по-специално врати, бюра, кухннеско обзавеждане и подпрозоречни дъски.

Всичко е резултат от съвместна работа между въизложителя и изпълнителя в наше лице. Ние изслушваме желанията на клиента, изпълняваме неговите проекти и той от своя старна приема наши предложения за материали, форми и начин на изработка. Всичко от наша страна е изработено с голямо внимание към детайлите и удовлетворение от това, че се възражда духа на стара София. Истинско удоволствие е да обмисляш до най-малка подробност входната врата, «обличането» на каса, които да са нови, изработени от съвременни материали, но същевременно с вид и стил подходящ на сградата.

Бюрата са съчетание от модерна офис- конструкция и плот от МДФ естествен фурнир. Комбинацията е изключително сполучлива и естетически издържана, защото кореспондира от една страна със съвременните начини на работа в офиса, а от друга с общия дух на сградата и създаваща усещането за старинност и сигурност.

В кухненското обзавеждане е заложено изцяло на съвременни форми, цветове и материали. Тук е контрастът на класически врати от МДФ естествен фурнир и лице на мебелите МДФ гланц, който и според нас, а и според възложителя отново е успешно съчетание, защото това е действителният живот: среща на старото – сигурно и уютно, с новото – ярко, провокиращо и примамливо.

Като цяло, ние сме изключително удовлетворени от възможността да участваме в този проект. Надяваме се да сме оправдали гласуваното ни доверие от страна на възложителя и задоволството да е взаимно. Най-добрата работа е когато и двете страни си имат доверие и са доволни от това, че са работили съвместно.

Като обществен оптимизъм ни остава надеждата, че все повече сгради в нашия град ще се обновяват и ще са красиви, внушаващи респект към миналото и гордост от настоящето, че се опитваме да съхраним материалното и духовното наследство на България – Стара София.

За да се убедите сами вижте тук : http://icho-2.com/portfolio/biznes-sgrada-mebeli-po-poruchka/

 

Добави коментар или запитване

Можете да направите запитване чрез разширената форма за запитванe

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *