Нашите клиенти за нас

Blog 7 Бележки

Ако сте били наш клиент – ще се радваме да напишете какви са ви впечатленията от нашата работа.

Също може да ни пращате снимки на мебелите на mebeli@icho-2.com

Ние ще се постараем да ги качим в сайта :)

7 коментара по темата "Нашите клиенти за нас"

 1. ralev

  През годините сме поръчвали няколко неща от Ичо. Последно ни направиха една супер кухня. Надяваме се скоро да я снимаме и да я качат на сайта.
  Препоръчваме Ичо като фирма за мебели!
  -
  Маргарит Ралев, София

   
 2. ралица славчева

  Тези хора работят наистина добре! Качество и коректност,:-)благодаряви!

   
 3. Веселина Димитрова

  Изключително съм доволна от фирмата, предоставят консултации на място, отправят препоръки, работят бързо, мебелите са качествени, отлично се справят и с нестандартни поръчки, и не на последно място – всичко това на съвсем прилична цена.
  Преди 4 години бях поръчвала няколко неща, сега отново ще се обърна към тях.

   
 4. Ралица Захариева

  Фирмата ми бе горещо препоръчана от мой близък и съм много щастлива, че имам възможност да работя с този чудесен и приветлив екип от изключителни професионалисти. Топлото отношение, разбиране, гъвкавост и отзивчивост наистина карат клинетите като нас да се чувстваме сигурни. Поръчахме кухня, шкафове, вграден гардероб и интериорни врати, които бяха проектирани според нашите изисквания и представи, изпълнени с високо качество и монтирани перфектно. Благодарим ви от сърце!

   
 5. Ивета Филипова

  Благодарим за невероятно професионалното отношение и перфектно свършената работа. За нас беше истинско удоволствие да бъдем ваши клиенти!

   
 6. Мария Илиева

  Два пъти ползвам услугите на фирмата и съм изключително доволна. Благодаря им от сърце, да са все така добри и коректни професионалисти!

   
 7. Георги Захариев

  Когато всички други ни казаха че не може да се направи такъв портал, Ичо-2 дойдоха и не само казаха че ще могат, но и го направиха по-добре и по-евтино от това което бяхме събрали като оферти от няколко други фирми. Много добро отношение към клиентите си, професионални в изпълнението на проекта и всички срокове бяха спазени. Силно Ви препоръчвам да им се доверите.

  Благодаря от нас!

  Поздрави,

  Георги Захариев

   

Добави коментар или запитване

Можете да направите запитване чрез разширената форма за запитванe

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *