Кухня по поръчка 72 – Лукс на достъпна цена

Видео Кухня

Кухнята по Поръчка в Бяло и дърво е реализирана само от ПДЧ и MDF (ЕмДиЕф) плоскости, които са боядисани в бяло и фрезовани.  Ефектът на дърво е постигнат също чрез MDF плоскости.
На горното ниво има декоративни кантове, които запазват вертикалния растер.  В зоната над котлона има 2 ленти лед осветление. Плотът от технически камък е поставен от фирма-партньор като междинна стъпка, след което изграждането на кухнята е довършено допълнително с цел максимална прецизност. В зоната до хладилника има огледален шкаф, в който е скрита пералнята-сушилня.
Допълнителен модул в помещението е портмантото до входната врата, което е в същия дизайн и цвят като основната кухненска мебел. Зад огледалото е скрит шкаф, а долният бял модул за обувки е на колела, за да скрие сервизната зона за инсталацията за подово отопление. По този начин – при нужда модула може да се премести и да се обслужи тази зона.

Срокът за изпълнение на такъв тип кухня е 6 работни седмици.
Монтажът трае

 

Снимки Кухня

 

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design20ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design24

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design1ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design4 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design5 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design6 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design9 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design8 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design10 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design12 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design13 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design14 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design16 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design17   ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design21 ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design22

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design23

ICHO2-kuhnq-po-poruchka-custom-kitchen-design19
Видео и фотография : Ralev.com .

Можете да направите вашето запитване за такава кухня през формата за коментари по-долу или чрез контактите, посочени в страницата.

 

Добави коментар или запитване

Можете да направите запитване чрез разширената форма за запитванe

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *