Вътрешни интериорни врати от ламиниран МДФ

Blog, Reviews 1 Бележка

интериорна врата ламиниран МДФ

Ламиниран МДФ е оптималното решение за нови врати, с най-добро съотношение качество – цена.

Защо? Вратите са изработени по Ваши размери, т.е. не се налага излишно къртене или измазване на съществуващите отвори. Това прави демонтажа и монтажа по-евтин, по-крътък и по-чист процес.

Има вариант за поставяне на нова врата с каса върху старата. Предпочитан е особено за панелните жилища с метални каси. Отворът се стеснява само с 4 до 5 см общо.

Ламинатното покритие е с предимство пред вратите с покритие от фолио, поради здравината и издръжливостта му. То е по-устойчиво на надраскване, при почистване и стареене.

Има цветово разнообразие и възможност за изработка на една врата в два цвята, т.е. от едната страна да е един цвят, а от другата в друг. Това позволява разнообразие в обзавеждането на всички помещения в дома Ви и свобода в цветово отношение. Това за нас не е оскъпяващо допълнение, а право на избор на клиента и за това то не променя цената на вратата.

Повече за интериорните врати от Ичо 2 на interiornivratisofia.com.

Един коментар по темета "Вътрешни интериорни врати от ламиниран МДФ"

  1. Ралица Захариева

    Поръчахме подобни врати за вкъщи – по наши размери, изисквания за частично остъкляване и т.н., и останахме изключително доволни. Горещо препоръчваме работата на екипа!

     

Добави коментар или запитване

Можете да направите запитване чрез разширената форма за запитванe

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *