Нестандартни решения

Blog 1 Бележка

Ако сте човек, който харесва по-разчупените концепции, ако предпочитате да поръчате своите мебели, а не да ги закупувате вече готови и скучни, или ако просто размерите и пространството не позволяват поставянето на обикновени, то вашето място е при нас. В нашата фирма ще намерите приветливост, разбиране и изпълнение на нестандартни поръчки. Ако имате затруднение при избора на подходящите мебели като кухни, спални, врати и гардероби, ние ще Ви помогнем, давайки Ви най-интересните и полезни решения според нас. Ние ще Ви посъветваме за правилния материал и вид на обзавеждането. Разбира се, окончателното решение зависи от Вас. Няколко съвета за избора на правилните врати можете да намерите тук.

Естествено, както нестандартни и необичайни поръчки можем да изпълняваме и обикновени, като например изчистена врата от ламиниран МДФ или кухня от ПДЧ. При нас всяка поръчка и желание става реалност, защото колкото идеи имате вие, толкова начина за изпълнение имаме ние :)

 

Един коментар по темета "Нестандартни решения"

  1. Катя Вълева

    Имаме нестандартна ниша, за която нямаше готово решение. След дълго търсене в интернет попаднахме на Icho-2. Изключително сме доволни от предложеното решение и неговото изпъление на плъзгащи врати за нишата! Бихме качили и снимка, ако блога позволяваше.

     

Добави коментар или запитване

Можете да направите запитване чрез разширената форма за запитванe

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *